Wie is Aafke

Hier doe ik het allemaal voor, gaat er door mij heen, zorgen dat mensen meer inzicht in zichzelf en hun situatie krijgen waardoor ze o.a veel meer geluk, energie, begrip enof innerlijke rust zullen ervaren.

Je kunt niet altijd veranderen wat het leven op je pad brengt, wel hoe je daarmee om wilt gaan.

Na het afronden van de opleiding tot therapeut (HBO) werd het in eind 2011 tijd om mijn eigen praktijk op te richten en dus was Cura een feit. Thuis beschik ik over een eigen ruimte en kon ik aan de slag. Alleen het noodlot sloeg toe en ik werd ernstig ziek. Zware tijden, waarvan ik nu langzaam op krabbel. Het mooie hiervan is dat ik ook daarin een enorme rugzak heb opgebouwd met kennis en ervaring dit waar nodig in kan zetten.

Ik heb een open en directe manier van communiceren en ik hou het graag eenvoudig tijdens de gesprekken. Binnen de sessies ben ik op zoek naar dat waar jij het best mee geholpen bent, ik heb geen vooropgezet plan, soms wel, het traject dat ik met je in ga ontstaat meestal gaandeweg, ik werk klantgericht. Behalve mijn kennis en ervaring weet ik dat jij uiteindelijk degene bent die het beste weet wat goed voor je is.

Ik volg regelmatig cursus en bijscholingen om mijn kennis zo up-to-date mogelijk te houden. Zo kan ik de beste en meest adequate hulp aan je bieden.

Daarnaast ben ik ook nog de trotse oma van een klein jongetje, ga ik graag met mijn man op pad om steden en de natuur op te zoeken, Sport ik regelmatig om fit te blijven, schrijf ik en lees graag boeken.

Je kunt zelfs leren genieten als het (l)even niet meezit.

Ik hoop je spoedig te ontmoeten

Vriendelijke groet,

Aafke Hoekstra de Jong