Wie is Aafke

Hier doe ik het allemaal voor, gaat er door mij heen, zorgen dat mensen meer inzicht in zichzelf en hun situatie krijgen waardoor ze uiteindelijk veel meer levenslust zullen ervaren. Als hooggevoelige therapeut voel of zie ik al gauw waar jij in je leven tegenaan loopt. Niet in de laatste plaats door mijn eigen jaren lange worstelingen. Ik heet Aafke en ben o.a Creatief en Hypnose & Regressie therapeut.

Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid nemen voor je leven.
Je kunt niet altijd veranderen wat het leven op je pad brengt, wel hoe je daarmee om wilt gaan.

Na het afronden van de opleiding tot therapeut (HBO) werd het in eind 2011 tijd om mijn eigen praktijk op te richten en dus was Cura een feit. Thuis beschik ik over een eigen ruimte en kon ik aan de slag. Tot nu toe bevalt het prima en ik hoop nog lang mensen te kunnen begeleiden met mijn kennis en (levens) ervaringen.

Ik heb een open en directe manier van communiceren en ik hou het graag eenvoudig tijdens mijn gesprekken. Binnen de sessies ben ik op zoek naar dat waar jij het best mee geholpen bent, ik werk dus klantgericht. Ik werk o.a dmv positieve psychologie die gaat uit van kracht het talent van mensen, wat gaat er goed. Therapie is op deze manier ook prettig en zo wie zo waardevol.

Ik volg regelmatig cursus en bijscholingen om mijn kennis zo up-to-date mogelijk te houden. Zo kan ik de beste en meest adequate hulp aan je bieden. Dat vind ik namelijk erg belangrijk. Ik heb bijvoorbeeld cursussen en opleidingen op het gebied van Positieve psychologie, Hypno en Regressie, Analyseren van (kinder) tekeningen , Symbolische, Reflectief en Creatief schrijven, (hoog) gevoelige mannen, Mindfulness, Stress. Depressie, Rouw, Natuurvoeding, Gevoelens en Emoties, Emotie-management en Emotie-eten, ook de jaren op de vrije academie voor Beeldende Kunst te Nunspeet en de International Academy for Interior Design hebben mij mede gevormd.

Daarnaast ben ik ook nog de trotse oma van een klein jongetje, ga ik graag met mijn man op pad om steden en de natuur op te zoeken om ze te fotograferen. Sport ik regelmatig om fit te blijven, schrijf ik en lees graag boeken.

Waarom zou jij met mij samenwerken?
Ik weet uit ervaring hoe het is om:
Vast of klem te zitten en een gestrest leven te hebben. Maar vooral hoe je dat gestreste leven achter je kunt laten
Als moeder /vrouw ingewikkelde problemen voor je kiezen te krijgen. Maar dat omstandigheden en dagelijkse sleur de dag niet hoeven te bepalen. Je kunt zelfs genieten en plezier maken als het (l)even niet meezit.

Vriendelijke groet,

Aafke Hoekstra de Jong