Klantwaardering

Lieve Aafke, dankjewel voor je geweldige hulp en advies i.v.m. mijn voedsel intoleranties. Ik zat echt even vast en had geen ideeën of creatieve gedachten meer om er allemaal een mouw aan te passen en het leefbaar, of liever gezegd, eetbaar te houden. Je hebt de situatie even bliksemsnel voor mij op een rijtje gezet en in kaart gebracht en me laten zien wat ik allemaal nog zou kunnen doen om het makkelijker en beter te maken. Allemaal ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht. Ook heel veel dank voor het toesturen van recepten en informatie. Ik eet nu weer heerlijk op een gezonde en voedzame manier en heb weer nieuwe ideeën en inspiratie. Hoewel ik zelf dacht al een aardige expert te zijn, heb je voor mij nog heel veel toegevoegd met je diepgaande kennis over voeding. De lieve manier waarop je aandacht voor me had en me echt begreep, vond ik ook erg fijn. Ga zo door met je mooie en inspirerende werk!

Met vriendelijke groet,

Louise Folmer

Dank je wel je bent in korte tijd een grote hulp geweest! Hopelijk tot een volgende keer!

Ik kwam voor de tweede keer in een paar jaar tijd bij Aafke omdat ik het niet meer wist, niet meer overzag. Beide keren wist ze het juiste te vragen en te zeggen waardoor ik weer overzicht kreeg in de problemen én de oplossing. Ze doet dit snel en efficiënt. Geen ellenlange sessies en steeds terug moeten komen. Voor mij belangrijk omdat ze niet dichtbij mij woont. Ze ordenende mijn gevoel en gaf me zo leidraad om het aan te pakken. Ik ging wederom opgelucht bij haar vandaan. Precies wat ik nodig had. Ik waardeer haar zeer als mens en therapeute!

Heidi
————————————————————————————————————————————————–
Klant waardering bij mijn schrijfprogramma :

Meer voelen Minder denken Meer zelfvertrouwen.

Je hebt echt de wil om te willen helpen. Oprechte aandacht en interesse in de ander. Ik voelde me even weer heel speciaal door de aandacht. Ook voelde ik me begrepen. Je weet waar je het over hebt en door je vele kennis en kunde ben je in staat om op alle vlakken je kennis in te zetten. Dat geeft vertrouwen. Je geeft positieve feedback op wat je ziet.
Ik werd heel blij van je!!

Het programma zit mooi in elkaar. Het zijn heldere en korte opdrachten. Ik kan daardoor beter mijn aandacht er bij houden. Het geeft in korte tijd inzicht in hoe je denkt en handelt. Doordat je de opdrachten samen doet krijg je direct feedback op je handelen. Zoals hoe makkelijk ik iets van mezelf aan de kant gooi waar ik blij van wordt. Dat was een heel helder inzicht waar ik dagen daarna nog mee bezig was want zo doe ik dat ook in mijn dagelijkse leven. De opdrachten zijn heel afwisselend. De elfjes heel goed bedacht. Geeft gelijk een mooi handvat waaraan je je wilt committeren. Ik vind de 1 op 1 training ook erg prettig want je krijgt echt even alle aandacht die je nodig hebt.

Dankjewel Aafke

Vriendelijke groet,

Marian
————————————————————————————————————————————————
Reactie op een schrijfsessie……
Dank je Aafke, jij was geweldig inspirerend! Een bijzondere ervaring?

Petra de Haas, ondernemer
——————————————————————————————————————————————
Aafke, helpt je snel tot de kern van de zaak te komen, zodat je jezelf beter begrijpt, ‘oude’ dingen accepteert en nieuwe perspectieven ziet.
Zij werkt betrokken en begrijpend en weet vanuit haar ervaring zonder oordelen ruimte te creëren en zelfinzicht te verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Arne
————-28 mei 2018————————————————————————————————————————–
Lieve Aafke,

Wat ben ik blij dat ik met jou in contact ben gekomen.
Doordat ik nu dichter bij mezelf sta kan ik beter mijn grenzen aan geven en mijn eigen leven leiden zoals ik dat wil.

Dankjewel Aafke voor al je inzichten, adviezen en fijne gesprekken.
———————————————————————————————————————————————
Aafke

Nadat je gevraagd had of ik je proefpersoon wilde zijn hebben we een afspraak gemaakt. Na een warm welkom met een kop koffie, vroeg je mij of ik specifiek vragen had. Die heb ik te kennen gegeven daarna ging je mij informeren over wat jou doorgegeven werd wat ik als heel bijzonder heb ervaren. Ik heb door het voelen van emoties maar ook de raad die je me gaf veel meer inzicht gekregen in mijzelf en mijn situatie. Nadat we hadden nagepraat. Heb ik je gevraagd of ik nog een keer bij je mag komen. Voor mij was dit een bijzondere ervaring! Tegelijk ook heel prettig en me veilig gevoeld. Aafke ik dank je nogmaals.

Anoniem
————————————————————————————————————————————————

Mooi cadeau!

Weer een mooie ervaring erbij zowel voor mij als mijn klant.

Ik had toestemming gekregen om informatie te halen uit de Akasha, ook wel de levens bibliotheek genoemd. Mijn cliënt liep zakelijk en dus ook prive vast. ze wilde graag antwoord waar te zoeken wat er aan de hand is en hoe een en ander op te lossen. Ook voor mij eerste even afwachten wat er komt. Maar dat werd al heel snel duidelijk.

Reactie van de klant:

Net een reading bij Aafke gehad en dat was weer een verademing. Ik kreeg geen zicht op een bepaald deel hoe ik met mijn werk naar buiten wilde komen. Aafke geeft direct antwoord en legt precies de vinger op de (zere) plek en geeft tegelijkertijd het inzicht dat je nodig hebt om een vervolgstap te zetten.
Heel bijzonder dat wat eerst niet zichtbaar is voor jezelf, door Aafke zichtbaar en bewust wordt gemaakt. Ze biedt meteen een nieuw perspectief op het net ontdekte deel en wat de eerste vervolgstappen kunnen zijn. Heel praktisch. Ik kan weer verder!
Aafke dank je wel! Liefs, Helena de Jong

—————————————————————————————————————–
Aafke heeft me tijdens een herstelperiode na ziekte enorm goed op weg geholpen. Met kleurentherapie kreeg ik weer nieuwe energie om verder te gaan. In haar behandeling gaat ze op zoek naar de bron van stress, en door dit inzichtelijk te maken op een heldere manier pakt ze knelpunten aan en kun je zo verder.
Aafke is een prettige persoonlijkheid, voelt goed aan wat er speelt en heeft goede adviezen.
Petra de haas
————————————————————————————————————————
Na een vervelende ervaring waarbij ik mij niet kon afsluiten voor negatieve gevoelens van een ander, nam ik impulsief contact op met Aafke. Heeft het zo moeten zijn? Ik denk het wel. Eenmaal bij Aafke in haar warme en rustgevende praktijk voelde ik mezelf rustig worden. Een aantal dingen werden al snel helder voor me. Aafke laat je nadenken en praten over dingen waar je onbewust toch mee worstelt. Na de sessie kleurentherapie voelde ik letterlijk het leven weer door mijn lichaam stromen. Een fijne ervaring die ik een ieder absoluut aanraad.
Siona Hanekamp
————————————————————————————————————————–
We hebben allemaal wel eens te weinig energie. Een drukke baan, druk thuis of andere bronnen van stress. Aafke heeft me letterlijk en figuurlijk het licht laten zien. Ongelooflijk wat dat met je doet. Ik voelde de energie weer door mijn lijf stromen. Op één behandeling kon ik zo een maand verder. Aafke heeft ook goede sensoren voor het opsporen van de bron van stress, in een gesprek vertelt ze je de do’s and don’ts ter voorkoming er van.
Andre Nijenhuis
—————————————————————————————————————————
Mijn eerste kleurensessie bij Aafke gehad.
als je al bij haar binnen komt krijgt je al heel veel rust en kalmte, door de zachte kleuren die ze heeft gebruikt in haar praktijk ruimte. Even gepraat en een formulier ingevuld. Ik mocht gaan liggen en kreeg elke keer een ander kleur. Het gaf mij veel warmte en rust. Prettige ervaring, zeker aan te bevelen!
Aafke dank je wel! Liefs Tina

———————————————————————-

Aafke had heel snel door wat mij stress en dus zorgen bezorgde. Ze gaf me overzicht en tips die niet ingewikkeld waren. Maar buiten dat gaf ze me vooral wat ik heel erg nodig had: Rust!

Heidy
————————————————————————–
Lieve Aafke, dankjewel voor je geweldige hulp en advies i.v.m. mijn voedsel intolerantie. Ik zat echt even vast en had geen ideeën of creatieve gedachten meer om er allemaal een mouw aan te passen en het leefbaar, of liever gezegd, eetbaar te houden. Je hebt de situatie even bliksemsnel voor mij op een rijtje gezet en in kaart gebracht en me laten zien wat ik allemaal nog zou kunnen doen om het makkelijker en beter te maken. Allemaal ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht. Ook heel veel dank voor het toesturen van recepten en informatie. Ik eet nu weer heerlijk op een gezonde en voedzame manier en heb weer nieuwe ideeën en inspiratie. Hoewel ik zelf dacht al een aardige expert te zijn, heb je voor mij nog heel veel toegevoegd met je diepgaande kennis over voeding. De lieve manier waarop je aandacht voor me had en me echt begreep, vond ik ook erg fijn. Ga zo door met je mooie en inspirerende werk!

Met vriendelijke groet,

Louise Folmer
—————————————————————————————
Aafke geeft mij heel veel kracht, ze is een geschenk voor het hele gezin!

Groetjes, Esther
————————————————————————————————————————————————-
Mijn derde kleurensessie bij Aafke gehad en weer heel verrassend, ik kan niet anders zeggen. Deze keer had ik niet hele specifieke lichamelijke pijnen maar meer in de vorm van benauwdheid, meer last van hoofdpijn en hooikoorts en moe.

Na het invullen van de kleurentest kreeg ik de kleuren die ik nodig had toegediend. Weer ging ik heerlijk liggen op haar massagetafel , me-time het komende uur, heerlijk. Ik verheugde me op het uurtje voor mezelf en was ook benieuwd wat het me deze keer zou brengen. De vorige keer had ik echt pijnverlichting en de pijn is helemaal weggegaan en niet meer teruggekomen, gelukkig, wat zou het deze keer zijn.

Meteen op het moment dat de lamp aanstaat voel ik van binnen dat er opgeruimd wordt, een soort ‘zwaarte’ die van mij af gaat bij mijn maag. De gedachte komt op dat ik inderdaad een soort van ‘vol’ gevoel had in mijn maag waar ik me voorheen minder van bewust was. het klaart op van binnen en ik glij weg in een diepere ontspanning.

Af en toe stelt Aafke een vraag die me meer bewustzijn geeft en die laat ik inwerken. Met de volgende kleur voel ik hoe ik ruimte krijg in mijn longen en borstbuikgebied en voel me lichter worden. Ondertussen begint het weer te borrelen in mij, ik krijg ideeen voor mijn eigen bedrijf, de energie komt terug en het voelt een stuk lichter van binnen.

De laatste kleur ‘trekt’ als het ware alles naar beneden en op mijn eigen tempo mag ik weer terugkomen in de bewoonde wereld. Onvoorstelbaar hoe snel een uur voorbij is, het lijkt veel korter. Weer heb ik mogen ervaren hoe zacht de kleuren mij voortduwen in mijn proces, opheldering geeft en ‘rommel’ opruimt.

Nu 1 dag later heb ik ontzettend veel werk kunnen verzetten, springen de ideeen nog uit mijn oren en heb die ook al concreet vorm kunnen geven. Ik voel me fris en energiek! Aafke bedankt weer voor je begeleiding en je licht en kleuren!

Liefs, Helena

————————————————————————————————————————————————–
Ik loop al lange tijdje met gezondheidsklachten rond. Ik besluit op een dag dat ik het zat ben om voortdurend zelf op zoek te gaan naar een oplossing voor mijn klachten. Ik volg Aafke al een tijdje op facebook en vooral haar artikelen over het belang van goede voeding voor je gezondheid heeft mij ertoe aangezet contact met haar op te nemen.

Aafke adviseerde mij eerst om kleurentherapie bij haar te ondergaan om mijn darmen op gang te helpen. Ik heb een afspraak gemaakt en voordat ik kon gaan liggen in haar mooi ingerichte praktijk aan huis heb ik een kort vragen formulier ingevuld welke kleur nu het beste bij mij zou werken.

Vervolgens heeft ze de lampen op mijn darmen gericht en het duurde even of ik voelde al beweging in mijn buik. Het liggen op de behandeltafel in de sfeervol ingerichte kamer heeft me echt even doen ontspannen. Aafke heeft mij goed begeleid met het omgaan van mijn emoties die ook loskwamen tijdens de behandeling. De daarop volgende dagen merkte ik steeds meer dat ik beter in mijn vel zit.

Ik wil Aafke enorm bedanken voor haar hulp en inmiddels heb ik al weer een vervolgafspraak gepland.

—————————————————————————————————————————————————-
Kleurentherapie

Voor het eerst kleurentherapie mogen ervaren bij Aafke Hoekstra. Het eerste wat me opvalt, is de smaakvol ingerichte praktijkruimte die heel veel rust uitstraalt en uitnodigend is. Ik ben gewend om te praten bij een coachingsconsult, en behalve dat ik aangeef welke klachten ik heb, hoef ik helemaal niet te praten. Op basis van mijn lichamelijke klachten stelt Aafke een kleurenpalet samen met haar lampen waarbij ze aangeeft hoelang en met welke kleur ze me behandelt. Heerlijk, ik mag gaan liggen en hoef me alleen maar over te geven aan de warme lamp.

Het duurt even maar dan voel ik van alles bewegen van binnen, heel zacht en heel subtiel, precies op de plekken waar ik klachten ervaar.
Dat wat voor mijn idee ‘vast’ zat begint te bewegen en te ontspannen waardoor de pijn ook afneemt. Soms geeft Aafke een woord of stelt ze een vraag die me inzichten geven in het proces.
Na circa een half uur kom ik ontspannen en een stuk lichter onder de lamp vandaan. Kort bespreken we de ervaring als ik dat wil en de inzichten. Ik maak een afspraak voor de volgende keer omdat ik het een hele fijne ervaring vindt.

In de tussenliggende periode gaat de werking voor mijn gevoel door en heb ik verlichting van mijn klachten. Ook de tweede keer wordt heel goed ontvangen en gebeurd er weer heel veel van binnen, deze keer lijkt het meer een opschoon beurt. Aafke adviseert me om rust te nemen en meer water te drinken.
De klachten waarmee ik kwam zijn aanzienlijk vermindert en verbetert, waar ik heel blij mee ben!

Ik heb Aafke ervaren als een hele warme vrouw die zowel een sterke intuïtie heeft waarmee ze werkt evenals een zeer gedegen ondergrond aan kennis die ze deelt.

Het is heel fijn om een totaal andere vorm van coaching / behandeling te ervaren die alleen via het licht en kleuren plaatsvindt zonder dat je uitgebreid hoeft te praten.
Een hele positieve, prettige ervaring, zeker aan te bevelen!

Aafke dank je wel!

Liefs,
Helena