Acceptance and commitment

Wat is ACT?
ACT is gebaseerd op zes kernprincipes die met elkaar jou helpen om de psychische gesteldheid te ontwikkelen die we psychologische flexibiliteit noemen. Hoe groter je psychologische flexibiliteit, des te beter kun je omgaan met pijnlijke gedachten en gevoelens en des te effectiever kun je actie ondernemen om je leven rijk en zinvol te maken.

Concreet betekend dit dat je o.a op een nieuwe manier met je gedachten leert omgaan, zodat het effect en
de invloed ervan op jou veel minder worden. Naarmate je leert pijnlijke
en onplezierige gedachten te defuseren, verliezen ze steeds meer het
vermogen je angst aan te jagen, je te storen, te verontrusten, te deprimeren of stress te bezorgen.

ACT is een bewezen effectieve training voor verschillende problemen, waaronder Angst, Depressie, Stress & Burn-out. Echter ACT is niet alleen bruikbaar als je problemen hebt, je kunt het ook gebruiken om je kwaliteit van leven te verhogen en je persoonlijke veerkracht te vergroten.

Wil jij je leven echt verrijken? Dan is deze training voor jou!
Dit ACT traject van 9 sessies waarin je nieuwe vaardigheden leert om moeilijke gedachten en gevoelens aan te kunnen en in het heden te leven.
Resultaat: Je gaat dingen doen die je leven op de lange termijn verbeteren en verrijken. Persoonlijke veerkracht: Vermogen om mee te buigen met de obstakels, zodat je kunt blijven investeren in de dingen die je belangrijk vindt.

Investering in jezelf: 95 euro per sessie van ca 2 uur
Het programma bestaat uit;
9 individuele sessies
Waardevolle oefeningen.
9 Weken inspiratiemail, met tips, aanvullingen en een kort verslag van de sessie.
Voorbeeld voor een Reflectie verslag

Je investeert in jezelf, je groei en je persoonlijke ontwikkeling en dat kost tijd, inzet en bereidheid en brengt je Persoonlijke veerkracht vrijheid, passie, vernieuwde energie en eigen regie over je leven.

Meld je aan voor jou nieuwe start!

Ik ontmoet je graag!