Ontdek de kracht van doen……..

Afgelopen week had ik een heel leuk en prettig telefoongesprek met een meneer. Hij vroeg wat ik nu zoal doe in mijn praktijk en waar ik mensen bij help. Hij vertelde dat hij zelf met energie werkte en dit wilde uitbreiden. Dus ik vroeg hem wat hij nodig had om om dit te gaan doen. Er was van alles wat hij wilde, maar ik voelde dat hij niet goed wist waar te beginnen. Ik stelde hem voor een schrijfoefening te gaan doen als begin. Gewoon om wat meer inzicht te krijgen.

 

Ik merkte een lichte teleurstelling. Na een stilte begon hij met’ iemand zei ga maar schilderen’….. ik hoorde een zucht, weer iemand met iets wat ik al weet …wanneer komt er nu wat nieuws …..hoorde ik tussen de regels door. En daar zit nu net dat waar het omgaat, het doen! Schrijven of schilderen het maakt niet uit, het zijn allemaal wegen om inzicht te krijgen in jezelf of dat wat je wilt. Het verschil zit vooral in het werken met je linker- en/of rechterhersenhelft, alhoewel je in beide manieren van de een naar de andere hersenhelft kunt gaan.

De woorden schrijven en schilderen zijn heel alledaags. De uitwerking die beide kunnen hebben is dat allerminst, die is heel persoonlijk en kan van heel gewoon naar hele magische momenten leiden. Dat is wat jezelf mag gaan ervaren, en dat doe je door heel gewoon te DOEN!

En dat is wat ik doe in mijn praktijk : Mensen ondersteunen en bewuster maken door te luisteren, kennis, inzicht te delen en energie te geven. Dat doe ik op verschillende manieren. Het werkt helend, ontspannend, je voelt je meer in balans en het verhoogt je eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Herken je je hierin? Of heb je vragen? Bel me dan voor een persoonlijk gesprek. Mob: 06 40 84 67 44 of mail: info@voilafoodandcolor.nl

Heb je een mening of een vraag? Wil je meepraten over deze blog geef je reactie hieronder dat zou ik leuk vinden!